Foto/ Mikkel Berlin

Kom nu, kvinder: STOP med at fake orgasmer!

Det er den eneste måde, mændene kan lære det på.

Jeg erkender det:

Jeg faker orgasmer i ny og næ.

Senest, da jeg tog med en fyr hjem klokken fire om morgenen, og han så lige ville vise sig sine orale evner frem.

Det var nok hverken tid eller sted til sådan en omgang, men gutten var ivrig, og jeg prøvede efter bedste evne at “tale ham efter munden”, så han i stedet ville penetrere mig. Desværre for mig kunne han høre, at jeg holdt ham for nar.

Jeg har lovet mig selv, at det her var sidste gang, jeg prøvede at snyde en mand. For det er også mig selv og alle andre kvinder, jeg snyder.

Hvorfor kan jeg ikke finde nogen at bolle, når mine mandevenner vælter sig i tilbud?

Mændene skal lære, at kvinden altså ikke “bare” kan komme sådan lige af en smule tunge og en kønslig akt. Det kvindelige køn er – undskyld udtrykket – besværligt på den måde, og vi bliver altså nødt til i samarbejde at påtale det nu.

For hvis vi bliver ved med at fake, så lærer de det aldrig!

Se selv her, hvordan mænd tænker, når vi ikke fortæller dem, at vi ikke kom:

We asked guys if they made girls cum the last time they had sex…

Posted by Babe on Saturday, October 7, 2017

 

Vi er som samfund nået til et punkt, hvor de fleste seksualiteter og levemåder er sat fri.

Man skal leve i et polyamorøst forhold med en mand, en kvinde, en transseksuel og en søhest, og helst også tænde på klemmer på brystvorterne og kødkroge i ryggen, før der er nogen, der løfter et øjenbryn. Og tak for det.

Men at det kræver mere end to ryk og en aflevering at få en kvinde til at komme, det har fællesskabet ikke helt accepteret endnu.

Hver anden kvinde faker

Undersøgelser viser, at næsten halvdelen af danske kvinder faker sig til nydelse fra tid til anden.

Måske kommer det blandt andet af, at Sexlinien på deres hjemmeside har en guide med fordele, hvis man faker en orgasme. Jeg har ikke ord for, hvor forfærdeligt stupidt det er.

“Hvis det er en person, du ikke skal have sex med igen, kan det være en god måde at komme ud af en pinlig situation. Sexpartneren er glad fordi, at han eller hun tror, du har fået en god orgasme. Du slipper for, at snakke om, hvorfor du ikke fik en orgasme, hvis du ikke har lyst til det.”

Kan vi ikke godt prøve i fællesskab at ændre denne her tankegang? Begynde at turde åbne op og tale sammen i stedet for at snyde hinanden i et misforstået forsøg på at undgå at skuffe?

Her er den sexundervisning, du ikke vidste, du manglede

Personligt har jeg selv en indbygget høflighed, der gør det svært for mig at kræve mit under sex, og derfor får jeg ikke sagt “hey, er du ikke sød at gøre sådan med dine fingre, ramme mig der med din tunge og tage mig i denne her stilling?”

Det skal jeg have lært.

“Han vil så gerne have, at jeg kommer”

Det er min oplevelse – og flere af mine veninders – at nogle mænd prøver at fremprovokere den kvindelige orgasme for egen vindings skyld. For at føle sig mandige, fordi de får en kvinde til at komme.

#NotAllMen, men når man ligger og får krampe i benene af at sprede dem så længe, mens han er ved X i alfabetet, og han så kvitterer ved at kysse sine biceps, efter at man har gispet og hylet lidt halvhjertet… så er det altså ikke for din skyld, han gør det.

Mine veninder har forskellige oplevelser med at fake, når jeg spørger dem ind til deres skuespilpræstationer på lagnerne.

Mens én forklarer, at en rødstrømpeopvækst har gjort hende krævende på hendes, svarer en anden, at hun gjorde det så sent som i går.

Fælles er, at den falske spasme oftest skyldes, at “han vil så gerne have, jeg kommer, og jeg magter ikke at skuffe ham”.

Er man ulækker, hvis man har knaldet med mere end tre?

Samtidig er kvinderne også nødt til at kræve deres orgasme, som mændene kræver deres. Hvis kvinden kløjs – igen, undskyld udtrykket – i et blowjob, så tager manden med al sandsynlighed sagen i egen hånd, høhø.

Det gør vi kvinder ikke rigtigt. Det er i hvert fald ikke min oplevelse.

Så kære mænd og kvinder: Lad os i fællesskab lade den kvindelige orgasme komme til sin ret. Lad os udforske den sammen og opdage, at den ikke kun er et mytisk vejbump i en seksuel akt.

Louise Twerk Queen Kjølsen og resten af Girl Squad siger det så fint som en del af ’Ludermanifestet’: Kræv din orgasme. Og det er også opfordringen herfra.

Lær dig selv at kende, snak med din partner, rør, kommandér, kræv.

Du har lige så meget krav på at komme, som han har.

PS.: Jeg hører rygter om, at mænd også kan fake. Noget med at spytte på ryggen. Eww, please don’t, tak.

luk

Film, tv og serier

Vis flere nyheder