Jacob Bækgård Hansen har været udsat for sexchikane i nattelivet i Odense. Foto/ Yilmaz Polat, Fynske Medier, Scanpix

Jacob fik stukket en hånd i bukserne i byen: “Det var ikke noget, jeg lige glemte”

21-årige Jacob blev krænket af en kåd kvinde, da han var i byen i sommer.

Jacob Bækgård Hansen stod udenfor og pissede, da han han pludselig mærkede en kold hånd på sine balder.

“Det er sgu en meget god røv, han har her,” sagde håndens ejer, en kåd kvinde i selskab med en veninde, og kiggede om foran. “Jeg skal lige se, hvad han har foran også.”

Siden #MeToo-lavinen begyndte at rulle i oktober, har aviserne været fyldt med historier om kvinder, der er blevet seksuelt krænket af mænd.

Rasmus Nøhr: Politiken har sat Peter Aalbæk i en offentlig gabestok

Den omvendte historie hører vi noget sjældnere. Men det er dén, som Jacob Bækgård Hansen, en 21-årig pædagogstuderende, nu fortæller i et interview med Fyens Stiftstidende.

Det var under en bytur i Odense i sommer, at Jacob fik en uindbudt hånd i underbukserne. Kvinden med den kolde hånd var allerede på vej videre, da han spurgte hende, hvad hun havde gang i, og hun svarede: “Slap nu af, jeg kiggede jo bare lige.”

“Jeg syntes overhovedet ikke, det var sjovt,” siger Jacob til Fyens Stiftstidende.

Rasmus Nøhr i nyt interview: Jeg skulle have sat mig bedre ind i sagen

“Det er jo ikke noget, som drenge tager så alvorligt normalt, så vi var hurtigt videre. Men det var ikke noget, jeg lige glemte. Ikke fordi det slog mig ud, men det var ubehageligt.”

Jacob Bækgård Hansen, der ellers ikke betragter sig selv som specielt blufærdig, siger, at han i dag lige ser sig omkring en ekstra gang, før han forretter sin nødtørft udendørs.

luk

Film, tv og serier

Vis flere nyheder