Philine Roepstorff Foto/ Philine Pi Roepstorff Facebookprofil

På nyt socialt medie ranglister brugerne hinanden: Philine ligger i toppen

Brugerne afgør, om du er cool eller ej, på den nye app List101. Jeg har talt med modellen Philine Roepstorff, der er en af de mest populære på listen.

For nylig lancerede Robert Hintze, der er skaber af datingsitet BeautifulPeople.dk, en nyt socialt medie ved navn List101.

På app’en liker og disliker brugerne hinandens profiler, og skaber på den måde en rangliste over de mest populære personer.

Ranglisten på den nye appFoto/ List101

Jeg ringede til hende, der pt. ligger nummer to på listen, modellen Philine Roepstorff.

Hvorfor tror du folk liker din profil så meget? 

Jeg tager nok nogle mere over stregen billeder.”

Hvad mener du med over stregen?

“Man kan se lidt mere hud, end så mange andre billeder.”

Hvad får du ud af at bruge app’en? 

“Jamen jeg får jo aktivitet på mine sociale medier. Og det er det, mit job går ud på. Og så er det jo fedt, at man kan sammenligne sig selv i forhold til andre. Det kan man ikke rigtig på de andre sociale medier. Det bliver lidt mere en konkurrence, og det kan jeg godt lide.”

Det synes du er fedt? 

Ja. Det elsker jeg. Der er da lidt konkurrencemenneske i mig.”

Posted by Philine Pi Roepstorff on Sunday, November 12, 2017

 

Hvad synes du om konceptet med at man liker og disliker hinanden? 

“Jamen det gør du jo også andre steder. Det kan godt være, at du ikke disliker på Instagram, men så skriver du bare en grim kommentar, hvis du ikke bryder dig om billedet. Så jeg ved ikke, om det er så forskelligt fra andre medier på det punkt. Det positive ved det er, at man kan få noget feedback, ved at sige ‘det kunne folk ikke lide, så gør jeg ikke det’.”

Hvad tænker du om de kriterier, man bedømmer hinanden ud fra – og at nogle ender i toppen og andre i bunden? 

“Det kommer an på folks psyke, om man kan holde til det eller ej. Lad mig sige det sådan, hvis man ikke kan holde til at være en taber, så kan man heller ikke være en vinder. Hvis du ikke kan tåle at ligge i bunden, så skal du ikke være på app’en. Det er jo en risiko du løber, og sådan er det også, når du lægger et billede ud på Instagram.”

LÆS OGSÅ: Denne kvinde laver kunst ud af alt det, vi normalt hader ved kroppen

“Når du ligger noget ud, så må du jo tage, hvad der kommer tilbage. Du har selv valgt at lægge det ud, så er det jo også kun dig, der kan bøde for det, hvis det ikke bliver godkendt. Og hvis man ikke kan lide det man hører, så må man lukke ørerne eller alle være med at opfordre andre til at hate. Altså jeg ved der kommer meget hate på mine billeder, men jeg kan tåle det, og står indenfor, hvad jeg gør.”

Hvad synes du om denne her tendens med, at man bedømmer hinanden?

“Jamen du bedømmer jo overalt. Det er jo ikke kun den app, det er jo på alle apps, at folk bedømmer hinanden. Og sådan er det også, når du går ud i den virkelige verden. Sådan vil det altid være.”

Så det er bare sådan det er? 

“Sådan har jeg det i hvert fald. Så længe, jeg kan stå inde for mig selv. Jeg tror det er sådan. Og man skal bare lære at bære sig selv igennem det, om det så er en app eller den virkelige verden.”‘

Posted by Philine Pi Roepstorff on Wednesday, June 21, 2017


Hvordan tror du det påvirker dem, der ender i bunden? 

“Jeg håber ikke, det påvirker dem, for så håber jeg, de vil hoppe af den.”

LÆS OGSÅ: Vi har spurgt tre mænd, der tænder på tykke kvinder, hvad de synes om programmet Tykke Ida

Du er jo en af dem, der er allerhøjest placeret på denne her app, som nummer to – hvordan føles det? 

“Dårligt. Jeg vil gerne være nummer et. Det er jo heller ikke fedt at tabe en håndboldkamp. Men det er ikke noget, der gør mig ked af det, jeg har bare noget at kæmpe for i forhold til førstepladsen.”

Philine’s profil på List101-app’enFoto/ Philine Pi Roepstorff
luk

Film, tv og serier

Vis flere nyheder