Du er bare mere pinlig om natten, end du kan huske dagen efter. Foto/ POLFOTO/Ritzaufoto/Per Folkver

De tåbeligeste ting, vi altid siger, når vi bliver stive

“Ej, vi skal simpelthen ikke have en Arnbitter!” Jo. Du skal altid have den Arnbitter.

Jeg vågner altid med den vildeste skam i kroppen, når jeg har været stiv.

Jeg kan nemlig aldrig lade være med at freake ud over, om jeg nu har sagt eller gjort et eller andet helt vildt latterligt eller pinligt. Og det har jeg ganske givet. Problemet er bare, at jeg sjældent kan huske hvad.

Min eneste trøst plejer at være at minde mig selv om, at alle andre også har fået sagt og gjort noget, der var 100 procent pis. Så de har sikkert lige så meget skyldfølelse som mig.

Men hvad dælen er det egentligt, vi bør være så pinlige over?

Jo, svaret er mange ting.

Jeg har ransaget min hukommelse og gamle drukminder og fundet de 10 ting, vi altid siger i en heftig brandert (spoiler alert: vi får dælme sagt nogle dumme ting).

Drunk Ron Swanson GIF by Cheezburger - Find & Share on GIPHY

 

“Ej, vi skal simpelthen ikke have Arnbitter!”

Du har fået de første par øl på kontoret. Det er fredag aften, og stjernene blinker over den unge danske nat. Men du er vildt træt. Det har været en lang uge, og du vil SÅ gerne bare hjem under dynen og tidligt i seng.

Du kigger ud af vinduet. Og ser neonlysene oplyse byen, så den bliver rød og glødende og smuk. Du siger ja til at tage med ned på den nærmeste bodega.

Tre grunde til at droppe alkohol… og tage lidt MDMA i stedet for

Der er en, der foreslår, at I rafler. Du siger ja. I spiller snyd, og du ryger til Viborg. Og taber igen. Du nægter at give shots. Det magter du simpelthen ikke.

Du bliver udsat for voldsomt gruppepres og ender med at købe shots alligevel. Arnbitter. Selvfølgelig. Du drikker alle de shots, du skal. Natten har fanget dig.

Shots Tequila GIF - Find & Share on GIPHY

 

“Nåååh, skal vi lige have en enkelt mere??”

I bliver enige om, at I ikke kan hænge på den første bodega hele aftenen. Arnbitteren er begyndt at kilde i hele kroppen.

Du får selv foreslået, at I trisser videre ud i byen for at ramme et af de sædvanlige steder – og for liiiige at få en enkelt mere.

I svinger ind på et af de brune værtshuse, der er helt tilrøgede og fyldt med nattens skæve karakterer. Det virker som verdens bedste idé (det er det ikke).

Happy Hour Drinking GIF - Find & Share on GIPHY

 

“Altså, du er sjeriøst bare den niceste, jeg kender!”

På et tidspunkt begynder du også for alvor at blive kærlig.

Den veninde eller ven, du hænger ud med lige nu, bliver pludselig den absolut fedeste person, du nogensinde har kendt. Dine fodboldkammerater er de bedste fodboldspillere på den her jord. Dine kolleger er de dygtigste mennesker i verden.

G&T’erne glider ned. Du har overskud. Kærlighed til alle!

Der er ingen tvivl om, at du er ved at blive stiv – og at du dagen efter vil tænke “ej, der var jeg måske liiiige lidt for kærlig”.

Drunk Best Friends GIF - Find & Share on GIPHY

“Kærlighed er det vildeste, hører du mig, det er det vildeste!”

På et tidspunkt får du lyst til at snakke om kærlighed. Sådan virkelig dybt og dumt.

Du har ingen tydelige pointer. Du kan ikke referere til Sartre eller Kierkegaard. Dine tanker kører i ring.

Jeg var på antabus i sommer, fordi jeg drak for meget

Du gentager hele tiden bare det, du lige har sagt. Du sidder fast. Måske fordi du aldrig selv har fattet, hvad det egentligt er, du mener.

Drunk Lauren German GIF by Lucifer - Find & Share on GIPHY

 

“Neeeej, jeg er ikke schtiiiv altsååå!”

Når kærligheden går til grunde, fornægter du i virkeligheden.

For eksempel at du klokken et om natten skulle være ved at blive for stiv. Det er du seriøst ikke. No way!

Også selvom din kærlighed langsomt kommer til at tippe over i virkeligt dårlige jokes og tanker om, hvorvidt i skulle ryge videre og ramme floor på et dansegulv fyldt med andre smukke, unge mennesker.

Jeg kan godt tage i byen og have det løssluppent og flirte med folk, som jeg ikke burde flirte med, uden jeg behøver at have drukket mig en kæp i øret

Det er også her, dine finmotoriske evner er ved at svigte, og du risikerer snildt at hive en drink eller tre ned på gulvet, når en eller anden for tredje gang lader din høje femmer hænge.

Du må bare håbe på, at det bliver din egen darn’n’stormy, der ryger i svinget, og ikke en eller anden hårdtpumpet forstadsfyrs.

Best Friends Dancing GIF - Find & Share on GIPHY

 

“Jeg er fucking sulten, jeg skal altså have en kebab NU”

Klokken er fire om natten. Har du virkelig danset på klubben i to timer? Og hvor fanden er halvdelen af dine venner blevet af? De er så svage – tænk, at de ikke kan holde sig vågne til solen står op!

Du bliver enig med resten af ‘flokken’ (der sandsynligvis er nede på maksimalt to andre mennesker) om, at I er vildt sultne, og at I skal have en durum så hurtigt, som man kan stave til shwaaarma (eller hvordan det nu staves).

I stavrer ud af natklubben, arm i arm, og det tager en halv krig at komme frem til kebabpaladset, fordi I skal snakke med alle mennesker, I møder på vejen (“heeey, fed nok trøje mand!).

Du afslutter btw kebabseancen med at blive vred på en af dine venner og kaste resterne af din kebab efter personen. Følelserne er lidt uden på tøjet.

Rygterne om kebabens død er stærkt overdrevne

“Du er søøød”

På et tidspunkt forsvinder dit sprog reelt. Fordi du i stedet for fordyber dig i den digitale verden.

Du er sådan rimeligt stiv-liderlig, og danseriet kastede ikke den store flirt af sig, så du tænker naturligvis, at du lige skal prøve lykken med ham/hende den søde, som du perifært er venner med og for nylig har fået en snap fra.

Efter at være stormet ud af shawarmabaren åbner du din Snapchat. Du tager en sexet/cool (læs: stiv) selfie. Og skriver henover dit smadrede ansigt: “Du er søøød 😘 😻” efterfulgt af en snap med teksten “byen???”.

Derefter sender du det til den pige/dreng, som du gerne vil score. Som helt sikkert ikke er intra i at blive scoret af dig. Formentlig sover vedkommende faktisk.

Snapchat er ved at dø – her forklarer vi hvorfor

Du glemmer derefter alt om det (indtil næste dag).

Emmy Rossum Ugh GIF by Pacific Coast News - Find & Share on GIPHY

“Har du nogensinde tænkt på, at stjernerne er vildt langt væk??”

Ude foran jeres kebabjoint er du igen blevet gode venner med dine gode venner (efter at have tumlet lidt).

I går ned ad vejen og begynder at semitrippe over, hvor vild en verden, vi egentlig lever i.

Du taler om stjernernes skønhed, og du kan slet ikke rumme, at du kan finde hele verden på din smartphone, og at det er over 20 år siden, Pokémon kom for første gang.

Måske ligger i på et tidspunkt midt ude på vejen og griner over ingenting. Du stjæler også en trafikkegle.

Alting er faktisk på det her tidspunkt sådan lidt svært for dig at fatte.

Mindblown GIF - Find & Share on GIPHY

“HØR HER JEG KAN GODT CYKLE HJEM DIN NAR!”

Altså, det kan vel ikke debatteres? Du er fint i stand til at cykle hjem. Færdig. (Derefter vælter du, mens du holder stille på cyklen.)

Drunk Beer GIF - Find & Share on GIPHY

“Bliver viii deee føøøørste kææærester på MÅNEN!”

Du har sagt farvel til alle andre. Klokken er i hvert fald lidt i seks. Alle morgenværtshuse er ved at have lukket. Der er simpelthen ikke andet valg i verden end at cykle hjem.

Du smider et par høretelefoner, som du på magisk vis ikke har mistet, i ørerne. Du bliver uforvarende ramt af voldsom nostalgi og vil pludselig gerne høre ‘De første kærester på månen’ af TV-2.

Sad Tv Show GIF by WGN America - Find & Share on GIPHY

 

Den minder dig om din første gymnasiekæreste. Du elskede hende. Du skråler med på sangen af dine lungers fulde kraft. Cyklen slingrer fra side til side. Du kører et sidespejl af en parkeret Peugeot.

I kunne have været de første kærester på månen. For altid.

Astrid fortæller her, hvorfor hun har to kærester

Du besvimer, da du rammer din seng. Da du vågner, har du ingen erindring om sangen eller sidespejlet. Kun et blåt mærke på dit højre lår, som du slet ikke kan huske, hvor du har fået.

Hungover The Hangover GIF - Find & Share on GIPHY
luk

Film, tv og serier

Vis flere nyheder