Ruben Søltofts hoved har været i centrum for stor opmærksomhed på det seneste. Også mere, end det plejer at være. Foto/ POLFOTO/Ritzaufoto/Mogens Flindt

Stakkels Ruben Søltoft fik alligevel ikke sit hoved på håndboldkvindernes trøjer

Det lød helt lollet fra starten. At Ruben Søltoft skulle sponsorere det tunesiske kvindelandshold i håndbold. I sidste øjeblik gik det i vasken.

Det var et helt genialt pr-stunt.

I en snedig og længe planlagt manøvre var det lykkedes komikeren Ruben Søltoft at få placeret sit hoved som hovedsponsor (høhø) på den trøje, som håndboldkvinderne fra det tunesiske landshold skulle spille i mod Danmark.

Den kamp blev spillet i går (Danmark vandt 37-19).

Men selvom det var en succes for Danmark, blev kampen en stor skuffelse for Ruben Søltoft.

Ruben Søltoft sponsorer Tunesien i genialt PR-stunt

I sidste øjeblik blev Ruben Søltofts ansigt, der reklamerer for hans kommende standup-show, nemlig pillet af trøjerne igen (vi ved, det lyder som en joke, men i går talte vi med hans manager, der fortalte, at den var god nok).

“De seneste dages opmærksomhed på mit sponsorat af det tunesiske damelandshold har skabt enormt meget medieomtale, og det har måske både været godt og skidt, for her i 11. time har jeg modtaget den triste besked om, at de tunesiske spillere alligevel ikke må bære trøjerne med mit uskyldige, blege ansigt på,” skriver han.

“Beslutningen er truffet på regeringsniveau (for real!),” tilføjer han. (Om den del er en joke eller den skinbarlige sandhed, skal vi ikke kunne sige.)

Kære venner, For to år siden fik jeg en vanvittig idé, og i søndags blev den til virkelighed. JEG. VAR. LYKKELIG! De seneste dages opmærksomhed på mit sponsorat af det tunesiske damelandshold har skabt enormt meget medieomtale, og det har måske både været godt og skidt, for her i 11. time har jeg modtaget den triste besked om, at de tunesiske spillere alligevel ikke må bære trøjerne med mit uskyldige, blege ansigt på. Kontrakten er ellers underskrevet, IHF har godkendt logoet, det tunesiske håndboldforbund har underskrevet, pengene er overført – vi har mobilepay'et HELE beløbet. Men beslutningen er truffet på regeringsniveau (for real!). Så vidt jeg er informeret, er det kun den tunesiske regering, der har et problem med Ruben Søltoft. Jeg er helt oprigtigt ked af, at det her alligevel ikke bliver en realitet, men jeg vil meget gerne sige tak til alle jer, der har taget så godt imod min idé. Tak fordi I har liket og delt. Tusind tak fra en slukøret Ruben ❤ P.S. KOM SÅ, DANMARK!

A post shared by Ruben Søltoft (@rubenmedu) on

Ruben Søltoft har på intet tidspunkt villet fortælle, hvad sponsoratet har kostet. Han har dog hintet til, at det ikke har smadret hans økonomi.

“De var sådan ‘altså ved I godt, at vi ikke er særlig gode’, og så var jeg sådan ‘ved I godt, at jeg ikke er særlig rig’,” har han sagt til TV 2 Sporten.

Jeg har skrevet et brev til min mail for at fortælle, at jeg har det virkelig svært med den

Desuden har det tunesiske håndboldforbund lovet at betale ham pengene tilbage, siger han til TV 2.

“Vi får pengene tilbage, men det var det mindste. Jeg ville rigtig gerne have været på de trøjer. Jeg er meget ked af det. Det er meget antiklimaks.”

luk

Film, tv og serier

Vis flere nyheder