Alex the Great har vundet DM i mandestrip otte gange. Foto/ mandestripalex.dk

Alex blev uddannet revisor – nu er han Danmarks bedste mandestripper

11 hurtige til mandestripperen (som strippede til min kones polterabend).

Kan kvinderne holde nallerne for sig selv? Og får han nogensinde rejsning under et stripshow? Jeg har udfrittet Danmarks bedste mandestripper, den italienskfødte Alex the Great.

Hvorfor blev du mandestripper?

“Jeg kan godt lide friheden ved ikke at have nogen chef i mit liv eller en fastlagt 8-17-rutine. Jeg er uddannet revisor, men da jeg så nogle stripshows på tv, tænkte jeg, at det kunne jeg måske også gøre. Så lavede jeg nogle amatørshows og kunne se, at det kunne jeg godt finde ud af. Siden har jeg forbedret mine skills lidt efter lidt.”

Hvad er det værste ved jobbet?

“Når dit arbejde er at være et indslag til en fest, vil folk altid se et glad ansigt og et godt show. På de dårlige dage må man tage en maske på, og det kan gøre ondt, for jeg er også bare et menneske.”

Alex the Great har vundet DM otte gange og medvirket i en række tv-programmer.Foto/ mandestripalex.dk

Hvad er det sjoveste job, du nogensinde har haft?

“Engang blev jeg booket af et stort advokatfirma, som bad mig om at lave et surpriseshow for en kvinde. De satte et møde i stand, og jeg skulle så ind og klage over min utro kone. Jeg havde en ghettoblaster med, og jeg skulle sige til advokaten, at jeg havde beviset for utroskaben på en optagelse.”

“Jeg sad i mit jakkesæt og talte crap, og så startede jeg ghettoblasteren. Musikken startede, og jeg skruede op, og hun spurgte, hvad jeg havde gang i. Så rejste jeg mig op og begyndte at danse, og hun var vildt chokeret. Så åbnede de dørene og væltede ind og klappede. Jeg lavede et stille og roligt show. Jeg skulle være påpasselig – hun var jo advokat!”

“Mine shows varierer meget afhængigt af kunderne. Nogle beder mig om at være vild og andre om at være mere forsigtig. Jeg lavede engang et show for nogle kvinder på 80-90 år til en fødselsdagsfest, hvor jeg beholdt bukserne på, dansede lidt og passede på deres hjerter.”

Kan du huske en polterabend her i sommer, hvor du skulle lave et show med ‘Harry Potter’-tema?

“Øhhh … ja, ja! How the hell do you know about that?”

Det var min kone.

“Hahaha! Okay, tillykke! Det var en rigtig sjov fest. Din kone var en lille smule genert, men også meget høflig og sød. Jeg håber, hun var tilfreds! Ja, det kan jeg også huske, for det er den eneste gang, jeg er blevet bedt om at lave noget med ‘Harry Potter’.”

“Det er nogle sjove ting, jeg bliver bedt om engang imellem, men noget siger jeg altså nej til, fordi det er for mærkeligt.”

Alex the Great.Foto/ mandestripalex.dk

Hvornår siger du nej?

“Nogle beder mig om at snige mig ind som en surprise om morgenen, mens pigen er alene hjemme. Men man kan ikke bare hoppe ind på den måde, for folk kan blive forskrækkede. Nogle forespørgsler er så mærkelige, at jeg tænker, at jeg i virkeligheden er meget mere normal, end jeg troede.”

Hvordan holder du dig i form?

“Jeg går i fitnesscentret fem gange om ugen, hvor jeg træner med vægte i 40 minutter. Jeg spiser normalt. Jeg er ikke vegetar eller veganer, men spiser ikke ret meget kød, kun kylling. Jeg ryger og drikker ikke. Men i forhold til billederne på min hjemmeside har jeg altså også trænet lidt ekstra, inden jeg skulle fotograferes. Sådan ser jeg ikke altid ud, ellers ville jeg blive vanvittig!”

Er det ikke mærkeligt at stå dér nøgen, mens en masse kvinder stirrer på dig?

“Godt spørgsmål. Nu er det jo ikke sådan, at jeg er splitteravende nøgen. Men når man ved, at man yder en service, som gør folk glade, så kan man have god samvittighed og være afslappet imens. For mig er det bare et job og lidt en joke, og derfor føles det ikke mærkeligt. Jeg er nøgen, whatever.”

Har du haft nogen negative oplevelser forbundet med dit job?

“Nogle gange oplever man en jaloux kæreste. Fyrene kan være meget dobbeltmoralske. De bryder sig ikke om, at deres kæreste får et stripshow, men de kunne godt finde på at booke en stripper selv. Det er tit bedre, når kæresterne ikke er der, så pigerne kan være frigjorte.”

Får du mange tilbud fra kunder?

“Jeg holder det meget professionelt, så jeg lægger slet ikke op til den slags.”

 

Kan kvinderne finde ud af at holde fingrene for sig selv?

“Nej, men hvis kvinderne bliver lidt kåde og rører ved min brystkasse eller min røv, så er det en del af jobbet. Nogle piger er meget vilde, men andre er meget classy. Du kan ikke være mandestripper, hvis du slet ikke vil lade pigerne røre dig. Men selvfølgelig går grænsen mellem benene, men det er sjældent, at pigerne gør den slags. Hvis jeg holder det clean, professionelt og respektfuldt, så gør pigerne som regel det samme.”

Har du nogensinde fået rejsning under et show?

“Haha. Nej, aldrig, aldrig. Trust me. Jeg er alt for fokuseret på at danse og være sød og charmerende. Den slags krydser slet ikke mine tanker. Min adfærd åbner slet ikke for, at det kan gå i de retninger. Det ville en erektion i den grad invitere til, så det er meget vigtigt og basalt. Jeg tror, det er derfor, at gamle kunder ringer og booker mig igen og igen.”

Alex the Great kan bookes på hans hjemmeside mandestripalex.dk. Jeg skulle hilse fra min kone og sige, at han laver et glimrende ‘Harry Potter’-show.

luk

Film, tv og serier

Vis flere nyheder