Arkivfoto. Foto/ Stokpic/Ed Gregory

Nikolaj på 27: Kvinder, der har knaldet med mange, er “klamme sluts”, “affald” og “sædcontainere”

Nikolaj kaldte på Facebook kvinder, der har sex med mange mænd, for sluts - og sammenlignede dem med affald. Vi spurgte ham hvorfor.

Vores skribent Amalie Langballe har skrevet en artikel om sit sextal – altså hvor mange hun har haft sex med.

Tallet er over 70, og det har vakt forargelse hos Nikolaj Bodeholt Larsen, der er 27 år og arbejder som kok.

I flere kommentarer på vores Facebook-side kritiserer han kvinder som har sex med mange personer:

Vi har skrevet til Nikolaj på Facebook og spurgt ham, hvorfor han synes, “sluts” er klamme – og hvorfor han sammenligner andre mennesker med affald.

Her er hans svar.

Hvad fik dig til at kommentere på opslaget?

“Det har helt sikkert noget med din værdighed at gøre, om du har 150 hakker i bæltet. Det er for nemt at blive populær ved at sprede ben,” svarer han.

Hvad mener du med det?

“Jeg mener, det har mistet sin status som et tegn på kærlighed, og nu er det blevet en handelsvare for ”gratis” alkohol, eller stoffer, eller en håndtaske du lige mangler.”

Hvor går grænsen i din optik for, hvor mange man må knalde?

“Jeg mener ikke, der er en grænse som sådan, men jo flere one-nighters, du har haft, jo mindre værd bliver du i min optik, da du bare giver din krop til hvem som helst.”

Hvorfor kan jeg ikke finde nogen at bolle med, når mine mandevenner vælter sig i tilbud?

Men er der forskel på, om det er mænd eller kvinder, der har været sammen med mange?

“Ikke i min optik. Jeg synes, begge dele er lige ucharmerende, men nu taler jeg om kvinder, da jeg ikke omgås den type af mænd, der gør den slags.”

Der er nok mange, som synes, at man i dag har lov til at gøre, lige hvad man vil med sin krop, og at det ikke rager andre. Kan de ikke godt have en pointe i det?

“Jo, sagtens, men igen, det går vel begge veje? De mener jo samtidig ikke, at jeg må have min mening uden at skulle hates på, fordi jeg ikke er enig med massen,” skriver Nikolaj Bodeholt Larsen.

Kunne du finde på at sige det her til Amalie, hvis du mødte hende i virkeligheden?

“Nu omtalte jeg ikke hende direkte i min kommentar. Men hun må vel forvente blandede følelser om at have haft 70 sexpartnere. Og det har nok ikke gjort hendes chancer for et forhold lettere, da ingen hopper fra på en uskyldig pige, men nogen gør på en med så meget bagage.”

Mænd til Amalie: “Vi vil da gerne bolle dig”

Du siger “ad” om at være sammen med mange, og du kalder personer “affald”. Det er vel ikke særligt pænt, og det kan man vel ikke undgå at forstå også handler om hende?

“Nej, men hvis hun vil leve i en sikker boble, så skal man ikke udstille sig selv på et af de største sociale medier. Så hvis du føler dig truffet, så er du nok skyldig.”

Men det er ikke, fordi du på en eller anden måde er misundelig på Amalie?

“Det er ikke mit problem. Jeg mangler ikke noget og vil hellere undvære end at tage en tilfældig med hjem. Jeg kan ikke skille sex og kærlighed fra hinanden, så det ene sker ikke uden det andet.”

Men hvorfor betyder det, at det er okay, at du på nettet skriver om dem, at de er sluts, og at du sammenligner dem med affald?

“Det er et åbent medie, så jeg kan formulere det, som jeg ser det, og i mine øjne er de gående affald. Eller sædcontainere.”

Har du nogensinde sagt til en kvinde i virkeligheden, at hun er gående affald eller en sædcontainer?

“Op til flere.”

Hvordan reagerede de på det?

“De taber som regel mæglet, da de ikke er vant til at blive afvist. Men der går som regel fem minutter, og så står de med tungen nede i halsen på en ny.”

Jeg er 21 år gammel og jomfru – hvorfor skal jeg skamme mig over det?

Jeg ved da, at jeg ville blive ked af det, hvis nogen kaldte mig noget så grimt. Har du nogensinde tænkt på det?

“Hvis det kan såre dem, må der jo være noget sandhed i det, ellers ville de da prale af det. Jeg går ikke ind for at pakke nogen ind i vat. Så hvis jeg kan sætte tanker i gang hos bare én, og personens perverterede adfærd stopper, ser jeg det som en sejr.”

Spørgsmål og citater i denne artikel er redigeret for at fjerne sproglige fejl og uklare formuleringer.

luk

Film, tv og serier

Vis flere nyheder