Yahya Hassan er blevet anholdt igen. Foto/ Norde Ernst Van /Ritzau

Overblik: Yahya Hassan poserede med våben på Twitter – anholdt af politiet

Dagens nyhedsoverblik.

Du er stået op til en mandag med kæmperotter i Kongens Have og borgmestre, der indkasserer virkelig mange penge.

Og så er Yahya Hassan blevet anholdt – igen, igen.

Mange borgmestre hæver dobbeltløn

Enhedslistens afgåede borgmester i København, Morten Kabell, har været i vælten, fordi han har sagt ja tak til et eftervederlag fra borgmesterposten, selvom han er gået direkte i nyt job.

En oversigt fra Politiken viser dog, at mindst 33 borgmestre i de seneste tre valgperioder har lavet præcis det samme nummer med at hæve dobbeltløn. Dansk Folkeparti og Enhedslisten vil nu have ændret reglerne.

Mindst 33 borgmestre har i de seneste tre valgperioder kunnet forlade deres poster som fuldtidspolitikere og umiddelbart…

Posted by Politiken on Sunday, January 14, 2018

Yahya Hassan poserede med våben på Twitter – og blev anholdt

Det er ikke alt, man skal lægge billeder op af på sociale medier. I hvert fald ikke hvis ikke man vil have politiet besøg.

Digteren Yahya Hassan, der netop er kommet ud af fængslet, fik i sidste uge ransaget sin lejlighed, efter han havde lagt et billede på Twitter, hvor han poserer med et våben. I lejligheden fandt politiet ifølge deres døgnrapport både kokain og hash.

Yaha Hassan selv giver dog ikke meget for politiets døgnrapport.

Rotteinvasion i Kongens Have – én rotte vil ikke dø

De seneste måneder har der udspillet sig en krig mellem Københavns Kommune og de mange rotter, der holder til i Kongens Have. Medarbejderne har måtte bevæbne sig med salonriffler, svovlbomber og hunde i forsøget på at bekæmpe rotteinvasionen.

Der er dog en sejlivet rotte, som Københavns Kommune ikke kan få bugt med. En rotte der er angiveligt er en halv meter (!!), som går under navnet Landemærket, fordi den holder til nær gaden af samme navn.

Det bliver fundet nogle ordentlige moppedrenge 🐀

Posted by TV 2 Lorry on Sunday, January 14, 2018

Er du psykisk syg, hvis du elsker at game?

– Ja, i hvert fald hvis du er afhængig af at spille. Sådan lyder det fra WHO, der mener, at hvis du spiller så meget computer, at det går ud over din søvn, job eller studie, så lider du af en psykisk lidelse.

Andreas spillede computer otte timer om dagen, og kan godt se, at det ikke altid er smart.“Jeg har da 100 procent…

Posted by FORMAT on Sunday, January 14, 2018

 

Dinosaur på morgentur

Hvis du har brug for en god måde at starte mandagen på, hvorfor så ikke lige smutte i dit dinosaur-outfit og komme ud i den friske luft med din hund?

luk

Film, tv og serier

Vis flere nyheder