Dansk modefirma undskylder til lesbiske Anna: Det gør ondt helt ind i sjælen

Mond Of Copenhagen ville ikke associeres med en kvinde. Nu undskylder de.

33-årige Anna Jacobsen ville egentlig bare gerne have et flot jakkesæt til sit bryllup.

Men da hun var til bryllupsmesse i Forum i København i weekenden fik hun en oplevelse, hun gerne ville have været foruden.

Homoseksuel politiker fik brændt valgplakat: “Så er der ild i bøssen”

I et opslag på Facebook fortæller Anna Jacobsen, hvordan hun oplevede, at det danske tøjbrand Mond Of Copenhagen ikke ville have deres brand associeret med hende.

“Sælgeren fortæller videre, at de for at holde standarden ikke kan associeres med et jakkesæt syet til mig – en kvinde – og derfor vil pille mærkerne ud, inden jeg vil få det endelige jakkesæt,” skriver Anna Jacobsen i Facebook-opslaget.

SKAMMER MOND OF COPENHAGEN SIG OVER KVINDELIGE KUNDER? Jeg har i dag været på bryllupsmesse i Forum i København. Som…

Posted by Anna Skaarup Jacobsen on Sunday, January 14, 2018

 

Anna Jacobsen, der er homoseksuel, og skal giftes med sin kvindelige kæreste til efteråret, er ærgerlig over, at det danske tøjfirma ikke vil associeres med en kvindelig kunde.

“Det var fra denne butik jeg helst ville have mit jakkesæt, men det er tydeligt, at der er andre steder, hvor jeg kan gå hen og ikke skal behandles dårligere, fordi jeg er kvinde,” siger Anna Jacobsen om episoden.

Mond Of Copenhagen: Vi beklager dybt!

Mond of Copenhagen har nu undskyldt for episoden.

Marko: Jeg blev slået ned i byen, fordi jeg er homoseksuel

“Vi beklager dybt! Tydeligvis har vi ikke meget erfaring med at sælge jakkesæt til kvinder, og derfor har personen du har snakket med ikke helt vidst, hvad vores holdning er, og har snakket frit fra hoften,” skriver de i en kommentar til Anna Jacobsens opslag.

Kommentaren er skrevet af Michael Birch Jacobsen, der er indehaver af Mond of Copenhagen. Han skriver i opslaget, at de naturligvis også kan sy jakkesæt til kvinder.

Michael Birch Jacobsen skriver også, at han har haft fat i den pågældende medarbejder, der beklager hændelsen.

Homoseksuel svensker infiltrerede alt-right: Vi drak mjød af vikingehorn og bad til Odin

“Jeg har personligt siddet i telefonsamtale med den pågældende medarbejder, og han beklager mange gange og indrømmede, at han ikke havde 100% styr på vores holdning omkring jakkesæt til kvinder,” skriver Michael Birch Jacobsen og fortsætter:

“Annas opslag gør ondt helt ind i sjælen på hver eneste medarbejder i Mond, og vi garanterer, at alle i Mond fra i aften klokken 22:00 og fremadrettet ved, hvad vores holdning er på dette område.”

Selvom Mond Of Copenhagen både har undskyldt i opslaget og ved personlig henvendelse til Anna Jacobsen, ændrer det ikke på, at Anna Jacobsens føler sig forskelsbehandlet.

“Jeg er selv stadig skuffet over oplevelsen og har på trods af Mond Of Copenhagens undskyldning ikke lyst til at lægge mine penge i deres butik,” siger hun.

luk

Film, tv og serier

Vis flere nyheder