Det er virkelig ok bare at være alene. Foto/ Paola Chaaya / Unsplash

Hvis du er introvert, har du helt sikkert oplevet de her 9 ting

Er du typen, der hader at skulle ringe til andre mennesker, bliver lettet, når folk aflyser jeres aftaler, og gemmer dig fra bekendte, du møder i supermarkedet?

Så er du sikkert introvert. Og du er ikke alene!

Her er ni ting, vi introverte kender alt for godt – og som du ikke skal bebrejde dig selv for at gøre i ny og næ:

Lader som om, du får et opkald, for at undgå at sige hej

Måske er det din nuværende kollega, en gammel veninde fra folkeskolen eller din underbo, du ser i supermarkedet. Det er ikke, fordi du ikke kan lide personen, men du orker bare ikke det der akavede hej.

Så du lader, som om du har fået et vigtigt opkald – eller gemmer dig bag frysedisken.

 

12 akavede ting, der sker under sex, som du slet ikke skal skamme dig over

Gemmer dig på toilettet til festen

Når du er til fest, går du flere gange i løbet af aftenen ud på badeværelset og låser døren bare for at sidde med din mobil og koble af i stilhed.

Du kigger hele tiden på klokken, når du er ude

Det er ikke, fordi du som sådan ikke kan lide at feste. Men du bliver bare så hurtigt træt af at skulle være på og sjov hele tiden. Derfor skæver du hele tiden til dit armbåndsur for at se, om det er ok at liste af.

9 ting vi virkelig ville ønske vi ikke vidste om vores roommate

Kommer for sent for at undgå akavet smalltalk

Hvis man dukker op senere end de andre, behøver man ikke de dér akavede minutter, før arrangementet går i gang, hvor man ikke rigtig ved, hvad man skal gøre af sig selv.

 Finder på sidsteøjebliksundskyldninger for ikke at dukke op

Du har et repertoire af hvide løgne, du kan fyre af, når du i sidste minut alligevel ikke kan overskue at være social til fredagsbaren.

Du gider ikke tale om din dag

Det er sikkert for at være sød, at din kæreste eller roomie spørger, hvordan din dag har været, når du kommer ind ad døren. Men du orker bare ikke at snakke mere i dag.

Hvis du er fra 90’erne elskede du også de her 15 ting

Du hader at tale i telefon

Messenger og sms er jo opfundet, så hvorfor ringe? Du kan blive helt bleg ved tanken om, at du skal ringe til nogen, og ofte lader du den kun ringe et par gange, før du lettet smider røret på og skriver en sms i stedet.

Når andre aflyser, er du lettet

Du skal spise middag med alle de gamle venner – indtil de andre aflyser i sidste øjeblik. I stedet for at være irriteret over en ødelagt aften, er du megalettet over, at du nu ikke behøver at være social.

Lukker du øjnene når du kysser? Og 8 andre ting, vi er uenige om

Du føler, du skal lyve dit liv mere spændende, end det er

Du orker ikke at sige til dine studiekammerater, at du har planlagt præcis nul ting i weekenden, og at du elsker det. I stedet mumler du noget med en barndomsven, du skal i byen med et eller andet sted …

Du er ikke alene

Husk, at du ikke er den eneste, der har det, som du har det  😇

luk

Film, tv og serier

Vis flere nyheder