Foto/ Matt Sayles/Ritzau Scanpix

Datede Trumps datter: Hun var en fine motherfucker

Det her interview med den legendariske musikproducer Quincy Jones er noget af det vildeste, du kommer til at læse i dag.

Musikproduceren Quincy Jones er ret vild.

Udover at have produceret tre af Michael Jacksons best sælgende albums: ‘Off the Wall’, ‘Thriller’ og ‘Bad’ , har han nemlig vundet hele 28 Grammyer i sin 70 år lange karriere i musikbranchen.

Men Quincy Jones bliver endnu vildere, når du har læst det her vanvittige interview i magasinet Vulture.

Det er ikke til at vurdere, om den 85-årige musikproducer har mistet forstanden, eller om han blot har mange ting på hjerte.

Tom Hardys rapmusik fra 90’erne er dukket op, og det er overraskende godt

Lige meget hvad, er det her interview særdeles underholdende læsning. Quincy Jones taler nemlig lige ud af posen, skifter flere gange emne midt i en sætning og spørger endda ind til journalistens stjernetegn eller fødeby.

Orker du ikke at læse hele interviewet, kommer der her en list over, musikproducerens mest kontroversielle udtalelser:

Michale Jackson stjal med arme og ben

“Michael stjal en masse ting fra andre. Han stjal en masse sange. Lyt til Donna Summers ‘State of Independence’ og ‘Billie Jean’. Tonerne lyver ikke mand,” siger Quincy Jones i Interviewet, med en henvisning til at basgangen på de to numre minder meget om hinanden.

Han synes The Beatles var nogle forfærdelige musikere

“De var de dårligste musikere i verden. De kunne slet ikke spille. Paul McCartney er den dårligste basist jeg nogensinde har hørt. Og Ringo. Jeg ved ikke engang, hvad jeg skal sige der.”

Han ved hvem der dræbte John F. Kennedy

Ifølge Quincy Jones var det Chicago-gangsteren Sam Giancana, som skød den amerikanske præsident i 1963.

Så ved du det.

Han er træt af Harvey Weinstein

Filmproduceren har åbenbart ikke svaret på Quincys fem sidste opkald.

Han har datet Trumps datter

For tolv år siden, spurgte designeren Tommy Hilfiger om Quincy Jones ville spise middag med Donald Trumps datter Ivanka Trump. Det tilbud sagde musikproduceren naturligvis ikke nej til

“Hun er en fine motherfucker. Hun havde de smukkeste ben jeg har set i mit liv. Forkert far dog.”

Skuespilleren Marlon Brando var glad for sex

Den ikoniske skuespiller, som nok er bedst kendt for sin rolle i filmen The Godfather, var ifølge Quincy Jones særdeles god til at danse cha-cha-cha. Derudover var han meget glad for sex.

Politiet bad gademusikant om at gå hjem og øve sig

“Han var den mest charmerende motherfucker jeg nogensinde har mødt. Han bollede alt, hvad han kunne komme i nærheden af. Alt! Han ville bolle en postkasse, hvis han kunne.”

Han er gode venner med forsangeren i U2

“Når jeg tager til Dublin, lader Bono mig altid bo i sit slot, fordi Irland er så racistisk. Bono er ligesom en bror for mig. Hans søn er opkaldt efter mig.”

Kan du gætte, hvilken musik du har hørt mest i år?

luk

Film, tv og serier

Vis flere nyheder