Foto/ Simon Læssøe/Scanpix Denmark

Er Sidney Lee i midtlivskrise?

"Somme tider får jeg da tanken: ’Hvad fuck laver jeg her? Alle de andre på diskoteket er jo 18 år'," siger den hjemmeboende reality-veteran i stort portrætinterview.

Hvad foregår der egentlig inde under Sidney Lees bandana?

Det er vi mange, der har undret os over i årenes løb. Nu løfter den 39-årige reality-legende lidt af sløret i et velskrevet og interessant portræt i Euroman.

Der er tale om et overraskende oprigtigt interview med en mand, der ellers er kendt som lidt af en lystløgner. Hele interviewet er værd at læse, men her får du de mest bemærkelsesværdige bidder serveret i snackstørrelse.

Midtlivskrise?

Sidney Lee bor stadig hjemme hos sine forældre og betaler ikke en krone for det. Han arbejder næsten ikke – et par tjanser som gæstebartender om måneden – og bruger det meste af sin tid på at spille “videogames”, gå i byen og kede sig.

Så det store spørgsmål er: Hvordan har en hjemmeboende, bandanabærende 39-årig mand det egentlig med sig selv, når han tyller sprutflasker på tid og sover branderten ud hjemme hos moar?

Sidney Lee ønsker godt nytår med en challenge: Drikker 40 shots på 15 minutter

Ikke altid skidegodt, viser det sig.

”Jeg kan godt blive jaloux på min kæreste, når hun tager på arbejde om morgenen og skal ud og møde mennesker. […] Jeg nærmest overfalder min kæreste, når hun kommer hjem, for jeg har brug for kontakt. Det er derfor, jeg går så meget i byen,” siger Sidney Lee i interviewet.

”Somme tider får jeg da tanken: ’Hvad fuck laver jeg her? Alle de andre på diskoteket er jo 18 år.’”

Uvenner med TV3

Sidney Lee er stadig “excited på tv”, men han får næsten aldrig tilbud længere. Det forklarer han med, at han er “for kontroversiel” til Kanal 4 og 5, og uvenner med TV3, efter at han trak sig fra programmet ’Divaer i junglen’ i 2012.

“Jeg var utilfreds med kontrakten, så da ham Robinson-værten sagde ’sæt i gang’ i første afsnit, rakte jeg hånden op og fortalte, at jeg gerne ville hjem til Danmark. Programmet handlede jo om at være den største diva, og derfor valgte jeg at trække mig. Det kan vel ikke blive mere diva-agtigt? TV3 blev sure på mig og har nægtet at lave tv med mig siden.”

Tillykke med de 20: Vi hylder de første reality-helte fra Robinson

Papfar

Ifølge rygterne har Sidney Lee været rundt om blokken. P.t. hedder hans kæreste Mary, og hun er 10 år ældre end ham og har en søn på 13. Man gyser ved tanken, men Sidney er bevidst om sine pædagogiske begrænsninger.

”Jeg aner ikke, hvordan man skal passe et barn, så jeg har ingen rolle som papfar. Jeg har det bare grineren med ham, og vi kan spille videogames sammen. Han er en god dreng,” siger Sidney Lee.

”Jeg har ikke lyst til at udvikle mig til en ansvarlig voksen, der får børn, villa, vovse og spiser boghvedegrød. Jeg kan godt lide at være fri og være mig selv.”

Alexandre på 29: Jeg bliver også shamet, fordi jeg ikke vil have børn

På kant med familien

Sidney Lees familie har det ret stramt med den måde, han har valgt at leve sit liv på.

“Min lillebror har været politisk journalist på DR blandt andet, men vil ikke engang have, at jeg nævner hans navn. Han vil ikke sættes i forbindelse med mig, fordi han hader reality-tv,” siger Sidney Lee og tilføjer:

”Min søster prøver at beskytte hendes søn, når jeg hænger ud med ham. Hun hader al den indflydelse, jeg har på ham med videogames, druk og alle mine holdninger.”

De havde troet, at det var helt anderledes at få et rigtigt fuldtidsjob 

Han tror faktisk ikke, at Jorden er flad. Eller gør han?

Det har længe været et stort mysterium: Kan man virkelig være så blank, som Sidney Lee virker? Eller er det på skrømt? Er det i virkeligheden os, der er dumme, fordi vi hopper på hans skuespil?

Vi skal forestille os en pizza, siger Sidney Lee.

”Pizzaen er Sidney Hassel Hansen, og den ekstra cheese er Sidney Lee.”

Her står “den ekstra cheese” vistnok for den mængde spil for galleriet, som er lagt ovenpå til ære for kameraet. Så tror Sidney Lee virkelig, at Jorden er flad, som han for nylig sagde i Radio24syv-programmet ‘Genialos’?

”Selvfølgelig gør jeg ikke det, men det gør Sidney Lee. Han ved heller ikke, hvem Kongehuset er. Han tror, at prinserne hedder Larry og Jennifer,” siger Sidney Lee, som synes, det er “sjovt at fucke med folk.”

Hør Sidney Lee forsøge at overbevise fysikgeni om at Jorden er flad

Læs hele Euroman-interviewet her. Det kan varmt anbefales.

luk

Film, tv og serier

Vis flere nyheder