Timothee Chalamet fra 'Call Me by Your Name' skal være med i 'The King'. Foto/ A24, Ritzau, Scanpix

Ungt Oscar-nomineret stjerneskud skal være med i stor Netflix-film

Timothée Chalamet er 2018’s Oscar-darling, og nu skal han være med i en stor Netflix-film.

Efter en afvæbnende præstation i én af de bedste kærlighedsfilm i årevis, ‘Call Me by Your Name’, er den 22-årige gået fra ukendthed til at være et af Hollywoods varmeste navne.

Hvornår stopper Hollywood med at diskriminere homoseksuelle skuespillere?

Hvorfor? Fordi det er virkelig svært ikke at kunne lide Timothée Chalamet. Han virker umiddelbar og menneskelig, samtidig med hans drengede look spiller perfekt sammen med den sjældne dybde, der findes i hans skuespil.

Og nå ja. Så er han charmerende dårlig til at rappe.

Den royale Chalamet

Timothée Chalamet skal spille hovedrollen i det kommende Netflix-drama ‘The King’.

Ja, han skal spille kongen. Den unge kong Henry Den Femte for at være mere præcis, der regerede England i det sene 1300-tal.

Altså er der tale om en middelalderfilm, der i ‘Game of Thrones’-stil vil kombinere politiske intriger i hoffet med sværdkamp og grim dark age-noir.

Henry Den Femte endte på tronen, da han stadig var ung, midt under Hundredeårskrigen mellem Frankrig og England. På trods af sin unge alder formåede han næsten at erobre hele Frankrig.

Årets største Oscar-favorit er anklaget for plagiat

‘The King’ skabes af produktionsselskabet Plan-B, der blandt andet er startet af Brad Pitt. Det er skuespiller Joel Edgerton og forfatter David Michôd, der har skrevet manuskriptet.

Vi ved endnu ikke, hvornår ‘The King’ får premiere på Netflix.

luk
Vis flere nyheder