Victoria Beckham afviser rygterne om en reunion tour. Foto/ JAN JØRGENSEN/Scanpix Danmark

Victoria Beckham knuser drømmene om en Spice Girls-reunion

Du må nøjes med at synge 'Wannabe' med hårbørsten foran spejlet i soveværelset for Victoria Beckham har lige afkræftet reunion tour.

“Spice Girls tager på reunion tour”. Sådan lød rygterne forrige uge, men nu knuser Victoria Beckham alle Spice Girls-fans drømme.

“Jeg skal ikke på nogen tour. Pigerne tager ikke på tour,” siger hun til britiske Vogue under fremvisningen af hendes nyeste tøjkollektion til modeugen i New York.

Spice up your life! Filosofien bag Spice Girls holder stadig

Sidste uge mødtes Mel B, Victoria Beckham, Geri Halliwell, Emma Bunton og Melanie C med deres gamle manager Simon Fuller, og siden begyndte rygterne om en reel genforening altså at svirre.

Love u all so much!!! X Such a great day!! Thank u Simon! X VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Ifølge mediet TMZ skulle mødet nemlig være sat i stand for at planlægge en koncert-tour med start i England og herefter til USA. Allerede sidste uge stod det dog klart, at der ikke er planer for nye numre. Og nu er drømmen om en koncert-tour altså også afkræftet.

Til Vogue gør Victoria Beckham det klart, at det er hendes karriere som designer, hun satser på.

Get in formation: Nu kan Beyoncé hjælpe dig til en bachelorgrad

“Det var skønt at se pigerne. Vi havde en sjov frokost. Det var virkelig virkelig skønt… Men det er det her, jeg laver,” siger hun, mens hun ifølge Vogue kigger over mod tøjkollektionen.

Hvad årsagen reelt var til den lille genforening derfor endnu uvist. Til Vogue siger Victoria Beckham, at de brainstormede. Så måske ser vi alligevel et eller andet fra pigerne på engang i fremtiden, men det må tiden vise.

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

luk

Film, tv og serier

Vis flere nyheder