Foto/ Andrik Langfield / Unsplash

Jakob har både kone og børn – alligevel har han ofte sex med unge sugarbabes

I et hotelværelse i Aarhus sidder Jacob Larsen og kigger på sin computer.

Jakob Larsen er ikke hans rigtige navn, da han ønsker at være anonym. Alligvel har forretningsmanden inviteret avisen Jyllands-Posten indenfor på sit hotelværelse for at vise dem, hvordan livet er som sugardaddy.

Vi har spurgt tre sugardaddies hvad de synes om DR’s sugarbabe-program

“Jeg vil gerne fortælle, at det ikke kun er overgrebsmænd med hugtænder, som gør det her. Jeg betragter mig selv som et forholdsvist ordentligt menneske. Sugardating handler om sex, men ikke kun om sex. Det handler også om en hel masse på vejen derhen, som folk bliver draget af,” siger han i interviewet.

Sugardaddy på online-jagt: »Hov. Aarhus. 19 år. Bum. Hende vil jeg helt sikkert skrive til. 19 år. Det kunne sagtens gå«

En forretningsmand rejser over 100 dage om året rundt i Danmark. Det er derfor, at sugardating overhovedet kan lade sig gøre. På sine hyppige ture til Jylland møder han helt unge sugarbabes. Denne fortælling om kønslig omgang, sukker og dobbeltliv foregår på et hotelværelse i Aarhus. Mød en sugardaddy på jagt ved sin computer, og følg korrespondencen mellem ham og en 19-årig sugarbabe.Artikelserien om fænomenet sugardating er for abonnenter.

Posted by Jyllands-Posten on Sunday, February 11, 2018

 

Det er 100 rejsedage om året, som er grunden til, at Jacob Larsens tilværelse som sugardaddy overhovedet kan lade sig gøre.

Derhjemme har han et lykkeligt liv med både kone og børn.

Jesper på 22 har læst ‘The Game’ og er pickup artist: Kan score hvor som helst

Alligevel melder sexlysten sig næsten altid, når han er på forretningsrejse. Og her er det især den indledende korrespondence med de unge piger, der tænder ham.

Artiklen er blevet opdateret klokken 16.20.

 

 

luk

Film, tv og serier

Vis flere nyheder