Foto/ Richard Drew/Ritzau Scanpix

Vrede snappere i oprør: Giv os Snapchat tilbage!

Over en halv million gale snappere kræver det gamle Snapchat tilbage. Og de giver sig ikke uden kamp.

Hvis du har opdateret Snapchat for nylig, så vil du have bemærket, at appen har fået sig en ekstrem makeover.

Snapchat har forsøgt at gøre appen mere intuitiv for de mange ældre brugere, der har fundet appen forvirrende. I stedet har de nu fået den unge brugerbase på nakken.

En hob af vrede snappere (heriblandt kendiskvinder som Kylie Jenner og Chrissy Teigen) finder nemlig det nye design – som fletter stories ind i din venneliste og giver dig et nyt, algoritmestyret Discover-feed – enten forvirrende eller bare grimt.

Hader du også det nye Snapchat? Sådan får du det gamle tilbage

I sidste uge skrev vi om et hack, som gjorde det muligt at få det gamle Snapchat tilbage. Men tricket kræver en vis teknisk snilde og virker kun midlertidigt, så det har ikke været nok til at dæmpe gemytterne.

Nu har 550.000 mennesker signeret en underskriftsindsamling, som kræver det gamle Snapchat tilbage. Og et falsk tweet, der hævdede, at Snapchat ville rulle opdateringen tilbage, hvis de fik 50.000 retweets, blev retweetet 1,3 millioner gange.

De oprørske teenagere klager over, at den nye opdatering har gjort det mere besværligt at navigere rundt i appen. Nogle har åbenbart ikke engang kunnet finde ud af at sende snaps og har derfor mistet deres dyrebare snapstreaks.

Snart kan du tjene penge på at være en stjerne på Snapchat

En snapstreak er et udtryk for, hvor mange dage i træk du og en ven har snappet til hinanden, og det er fuldstændig bizart, hvor højt mange teenagere går op i deres streaks.

Det er first world problems, så det basker, og det kan være uendelig svært at have ondt af et privilegeret ungt menneske, der klynker over at have mistet en snapstreak, som ikke har andet end kosmetisk betydning.

Men med det sagt, så synes vi også, at det nye Snapchat er ret irriterende. Så lad bare de forkælede teenagere få deres vilje denne gang.

 

luk

Film, tv og serier

Vis flere nyheder