Joaquin Phoenix skal spille Jokeren i en kommende film om den rablende skurk. Foto/ Ritzau / Scanpix

Joaquin Phoenix skal spille Batmans ærkefjende i ny film

En superskurkefilm med Jokeren som hovedperson har været på vej i et stykke tid.

Og det bliver ikke Jared Leto, som ellers agerede Jokeren i ‘Suicide Squad’, der skal spille den rablende voldspsykopat i den kommende film.

4 grunde til Game of Thrones-forfattere og Star Wars er et perfekt match

Det bliver – med stor sandsynlighed – Joaquin Phoenix, som rygterne har hvisket i et stykke tid.

Unavngivne kilder bekræfter over for Variety, at han har sagt ja til at gå i Jared Leto, Heath Ledger og Jack Nicholsons klovnagtige fodspor.

Ikke en typisk blockbuster-skuespiller

Ifølge mediet har Joaquin Phoenix længe været instruktør Todd Phillips’ “top choice” til rollen i det endnu-unavngivne Joker-projekt. Phoenix har dog været svær at få på krogen, da han kun laver få store blockbuster-film.

Det er også derfor, at Joaquin Phoenix tidligere har takket nej til at spille Lex Luthor i ‘Batman vs Superman’ og Dr. Strange i filmen af samme navn.

Men nu har Phoenix altså sagt ja efter en længere tænkepause. Måske fordi han har brug for at lave noget mere folkeligt, efter han har færdiggjort de roste, men ret smalle ‘You Were Never Really Here’ og ‘Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot’.

Kan Joaquin Phoenix gøre det lige så godt som Heath Ledger?

En krimi-saga i 80’erne

Den nye Joker-film vil angiveligt fortælle, hvordan den gakkede skurk formåede at kravle til tops i Gothams kriminelle undergrund. Den vil foregå i 80’erne og bliver beskrevet mere som en krimi-saga i tråd med en Martin Scorsese-film end en traditionel superheltefilm.

Jared Leto vil fortsat spille Jokeren i ‘Suicide Squad 2’. Den nye film med Joaquin Phoenix vil blive den første i en række af DC Comics-film, der står uden for fortællingen i DCEU (DC Extended Universe, red).

Hvornår stopper Hollywood med at diskriminere homoseksuelle skuespillere?

Warner Bros. har ikke officielt bekræftet, at Joaquin Phoenix skal spille Jokeren. Hans navn popper dog op på filmens IMDB-side.

Der er endnu ikke nogen dato på, hvornår filmen om Jokeren får premiere.

luk
Vis flere nyheder