Foto/ Jamie Street/ Unsplash

4 billige måder at holde valentinsdag på

Ifølge videnskaben behøver du ikke at bruge en formue på restaurantbesøg og blomster for at forkæle din kæreste.

Selvom du måske ikke er fan af den kommercielle mærkedag, som amerikanerne har påduttet os, så vil du sikkert gerne forkæle din kæreste på valentinsdag.

Problemet er bare, at det er februar. Vejret er virkelig dårligt. Og da vi er midt på måneden har din økonomi det måske også liiiidt stramt over udsigten til restaurantbesøg og en stor buket røde roser.

Der er dog ingen grund til panik.

Ifølge videnskaben behøver det nemlig ikke at koste dig en formue at forkæle dit hjertes udkårne.

Her er fire konkrete råd:

Netflix and chill

Jeres hverdagsaftener foran computeren kan sagtens piftes op til en romantisk aften.

Det handler ganske enkelt om valget af film.

Ifølge et studie fra 2012 gør romantiske film nemlig noget ved os. Folk, der fryser er ganske enkelt mere tilbøjelige til at vælge romantiske film, da det giver dem en følelse af varme.

Så udover at I nok meget naturligt vil ende under dynerne, vil den romantisk film også få jer tættere på hinanden rent fysisk.

Endnu en god undskyldning for at gense ‘Love Actually’ for 30. gang.

Netflix And Chill GIF - Find & Share on GIPHY

Fyr op under kødgryderne

Drop restaurantbesøget. Hvis du ikke allerede har booket bord nu, er det nok alligevel umuligt at finde et sted. Og hvis I ikke er typerne som spiser meget ude i forvejen, føles det alligevel lidt akavet, når I sidder der i sterinlysets skær og skal råbe til hinanden på tværs af bordet.

Lav i stedet maden selv.

I en amerikansk undersøgelse svarede 20 procent af de adspurgte, at det er det største turn-on, hvis deres partner kan lave mad. En tredjedel svarede endda, at et godt måltid er mere tilfredstillende end sex.

Beyonce Cooking GIF - Find & Share on GIPHY

Double up

For mange virker det som en af de mest småborgerlige ting i verden.

Men faktisk har flere studier påvist, at dobbeltdaten er særdeles god til at få gang i kærligheden. Du føler dig ganske enkelt tættere på din partner, efter at I har været på date med et andet vennepar.

En af forklaringerne er eftersigende, at vi mennesker er mere tilbøjelige til at fortælle mere personlige ting om os selv, når vi er i selskab med et andet vennepar.

Og så skader det jo heller ikke, at du har nogle flere at splitte regningen med.

Gør en indsats

Det er altid rart at få gaver.

Dette studie fra 2016 viser dog, at der ikke er nogen grund til at du køber dig fattig i blomster og chokolade.

Lav i stedet nogle ting sammen. Det behøver ikke at være noget fancy. Det vigtigste er, at du viser initiativ, og at du tør at tænke ud af boksen.

For selv hvis gåturen i februarkulden ikke falder i god jord hos din kæreste, så giver det dig alligevel pluspoint på kontoen, at du har gjort en indsats på valentinsdag ❤

Valentines Day Flirting GIF by The Room - Find & Share on GIPHY
luk

Film, tv og serier

Vis flere nyheder