Foto/ TSERING TOPGYAL/Ritzau Scanpix

Vinter-OL er blevet til Tinder-OL

OL-atleterne til dette års Vinter-OL er virkelig populære på Tinder. Det er dog ikke kun sydkoreanerne, som swiper derudaf.

OL-atleter er i høj kurs.

Ikke kun i sportens verden, men åbenbart også når det kommer til dating.

I hvert fald er antallet af brugere af appen Tinder steget med hele 1850 procent i værtsbyen Pyeongchang, siden vinter-OL blev skudt i gang den 9. februar.

Det skriver mediet Mashable.

Den store stigning skyldes dog ikke, at sydkoreanerne endelig har fået øjnene op for appen efter de mange OL-atleters indryk.

Når Tinder swiper for os, kan kærligheden tabe

De fleste nye brugere af Tinder befinder sig nemlig slet ikke i den sydkoreanske by.

Langt størstedelen er folk fra USA, Sverige og England, der har købt sig til ‘Tinder Plus’ eller ‘Tinder Gold’, som gør det muligt for dem at ændre deres fysiske lokation, så de dukker op inden for OL-atleternes radius.

Og til trods for den store afstand er der åbenbart virkelig mange amoriner i luften.

Ifølge Tinder er mængden af højre-swipes steget med 565 procent, og mængden af Tinder-matches er steget med 644 procent i Sydkorea.

Om det er, fordi OL-atleterne mangler en date til valentinsdag i morgen, eller om de blot keder sig om aftenen på deres hotelværelser, er ikke til at sige. En vigtig krølle på historien er, at Tinder selv har givet alle OL-atleter et gratis ‘Tinder Gold’, mens de dyster mod hinanden i De Olympiske Lege.

4 billige måder at holde valentinsdag på

Interesseret?

Så får du her nogle af de OL-atleter, som du kan være heldig at støde på, hvis du opgraderer din Tinder-profil.

luk

Film, tv og serier

Vis flere nyheder