Foto/ Markus Schreiber/Ritzau Scanpix

Gamle anklager mod Michael Fassbender: Trak eks bag en bil og brækkede hendes næse

Gamle konflikter er svære at tie ihjel efter #MeToo og Time’s Up-bevægelserne. Det har Woody Allen og Quentin Tarantino fået at føle.

Nu er er gamle voldsanklager mod Michael Fassbender, (’X Men’ og ’Alien’-filmene, ’12 Years a Slave’, ’Steve Jobs’) dukket op igen.

The Daily Beast har gravet papirer frem fra 2010, hvor skuespillerens ekskæreste Sunawin Andrews søgte om et polititilhold mod ham og 24.000 dollars i erstatning.

Pengene skulle hun bruge til hospitalsregninger, efter Michael Fassbender angiveligt brækkede hendes næse og trak hende efter sin bil.

Kastede hende over en stol

Hun anklager ham for to tilfælde af vold i 2009:

Det ene foregik angiveligt på Ischia Global Film & Music Fest, hvor Fassbender ifølge ekskæresten havde drukket hele natten. Han kom ind på deres fælles hotelværelse med en ven, og de to prøvede at komme i seng med Sunawin Andrews.

LÆS OGSÅ: Tarantino taler som en sexforbryder. Men det betyder ikke, at han er det

Hun fortæller, at hun tjekkede ind på et andet værelse for at undgå de to mænd. Dagen efter fandt hun angiveligt Fassbender ”sovende i urin”, og da hun forsøgte at vække ham, brækkede han angiveligt hendes næse og smed hende over en stol.

Fik indre blødninger

Hun genfortæller en anden aften, hvor de to havde spist på restaurant med nogle venner. Ifølge rapporten blev Michael Fassbender vred på Sunawin Andrews, da hendes ekskæreste kom over til deres bord og sagde hej.

På vej hjem kørte han ”faretruende hurtigt” og råbte af hende.

LÆS OGSÅ: Tarantino var angiveligt tæt på at koste Uma Thurman livet. Og hun har det på video

”Jeg tryglede ham om at stoppe bilen i frygt for en ulykke og for mine børn, der sov derhjemme,” fortæller hun i rapporten. ”Da vi kom tættere på huset, stoppede jeg bilen. Steg ud, gik rundt om bilen for at tage nøglen ud af tændingen. Men Michael kørte væk og trak mig efter bilen.”

Sunawin Andrews hævder, at hun kom på hospitalet med en sprængt cyste på æggestokken, skader på sin knæskal og en forstuvning af anklen. “Jeg havde mange indre blødninger,” står der i rapporten.

Gift med Oscar-stjerne

Da The Daily Beast bad Sunawin Andrews om en kommentar til historien, svarede hun: ”Du har papirerne. Hvad mere er der at sige?”

Sidste år blev Michael Fassbender gift med den svenske skuespiller og Oscar-vinder Alicia Vikander.

Michael Fassbender har aldrig kommenteret anklagerne om vold. Nu ville være et godt tidspunkt.

luk
Vis flere nyheder