OL-guldvinderen Jamie Anderson er syg på snowboard. Og så er hun vildt glad for Tinder under OL. Foto/ FABRICE COFFRINI/Ritzau Scanpix

Så meget knalder atleterne under OL (vildt meget)

Hvad sker der, når man sætter verdens smukkeste og dygtigste atleter sammen i en lille lejr? Hvad tror du selv?

Når man sætter verdens bedste og smukkeste atleter sammen til OL, sker der det, som uundgåeligt vil ske.

De knalder.

Og de knalder meget.

Sådan lyder det i mediet The Daily Dot, der har kigget på, hvad vi rent faktisk ved om, hvor meget sex atleterne har under OL.

Under OL – for eksempel under vinter-OL i Pyeongchang, der bliver afholdt lige nu – bor atleterne sammen i den olympiske by.

Og her bruger de meget af deres tid på at forsøge at komme i bukserne på hinanden. Sådan lød det blandt andet i en undersøgende artikel fra ESPN fra 2012.

Her forklarer svømmestjernen Ryan Lochte, at han tror, at “70 til 75 procent af atleterne” knalder med hinanden under OL.

Hvorfor kan jeg ikke finde nogen at bolle, når mine mandevenner vælter sig i tilbud?

Samtidig bliver der beskrevet en kultur, hvor OL er ligesom at starte på universitet. Alle vil lære hinanden at kende og er klar til at hooke op.

Ifølge ESPN’s artikel har atleterne et motto for OL, som man også kender fra Las Vegas: “Hvad der sker i OL-byen, bliver i OL-byen.”

Derfor bliver der hvert år også brugt hundredetusindevis af kroner på kondomer til atleterne. Ved vinter-OL har værterne indkøbt 110.000 kondomer i alt til atleterne – det giver cirka 38 kondomer per atlet, skriver BBC.

De sidste mange år har OL-arrangørerne også været nødt til at købe flere og flere kondomer, fordi efterspørgslen på dem er så stor.

Derfor er atleterne hvert år under OL også massivt til stede på datingappen Tinder. I år, rapporterer Tinder, er antallet af mathces i OL-byen steget med over 500 procent. Det er dælme mange, der er klar på lidt lagengymnastik.

Vinter-OL er blevet til Tinder-OL: Stjerneatleter er på datingapp

Mediet Cosmopolitan har endda talt med 28 atleter om deres forhold til sex under OL.

Og som den kvindelige snowboarder Jamie Anderson siger:

“Mit sidste OL var der, hvor jeg først lærte Tinder at kende. Og det var det bedste sted at være, for alle var en bare en bunke hotte, olympiske babes,” siger hun.

Og helt ærligt: kan man på nogen måde bebrejde dem?

P.S. Du kan se nogle af atleterne, der er på Tinder under vinter-OL, her.

12 akavede ting, der sker under sex, som du slet ikke skal skamme dig over

luk

Film, tv og serier

Vis flere nyheder