Foto/ DR Presse

Overblik: Har tv-serien Liberty skadet vores forhold til nødhjælp?

Åh…. mandag!

Sæt det her nummer fra New Order på repeat, mens du laver din morgenrutine, og husk på, at det bliver fredag igen en dag.

Alternativt kan du også bare læse dagens nyhedsoverblik, som måske kan få dig i okay mandagshumør.

Flere unge får lommepenge af de gamle

35 procent af unge mellem 18 og 30 år får en håndsrækning fra deres forældre til at dække de faste månedlige udgifter som husleje, mobilabonnementer og forsikring, efter at de er flyttet hjemmefra.

7 unge fortæller her hvad de får i løn – og du bør gøre det samme

Det viser en undersøgelse, som bankernes brancheorganisation Finans Danmark og Forbrugerrådet Tænk har foretaget.

Og det er en ret bekymrende udvikling, siger flere eksperter til Politiken.

Økonomisk støtte fra ens forældre kan give et skævt forhold til penge, og unge uden støtte kan få sværere start på voksenlivet.

Posted by Politiken on Sunday, March 11, 2018

Lockout for dummies

Alle taler om det, men det er de færreste, som egentlig ved, hvad alle de dér trusler om strejke og lockout handler om.

Det virker nemlig frygtelig kompliceret, men omvendt er det altså virkelig vigtigt.

Hvis du skal læse én artikel om hele konflikten, så skulle du derfor tage at læse denne artikel fra Zetland, som faktisk lykkes med at give et godt overblik over op og ned i sagen.

Liberty-effekten

I går var Folkekirkens Nødhjælp ude at ryste med raslebøsserne for at samle ind til verdens fattigste. Det gik knap så godt som sidste år, da der kun blev samlet 11 millioner ind.

Altså hele 3 millioner mindre end sidste år.

3 gode og 3 dårlige ting om DR’s nye dramaserie

Om det lave beløb skyldes DR-serien ‘Liberty’, som Birgitte Qvist-Sørensen fra Folkekirkens Nødhjælp tidligere har kritiseret, er ikke til at sige.

Måske skyldes det bare, at ingen gad at samle ind i kulden.

Den årlige sogneindsamling for Folkekirkens Nødhjælp, der fandt sted søndag, har givet 11 millioner kroner, viser en…

Posted by Globalnyt on Sunday, March 11, 2018

30-års-krisen

Det er altid svært at blive ældre. Og af en eller anden grund gør det bare lidt ekstra ondt at fejre sin fødselsdag, når man er i slutningen af 20’erne. For nu forventes det pludselig, at man er voksen. At man har styr på sit liv.

I realiteten forholder det sig dog ofte noget anderledes. Det måtte makkerparret Julie og Jesper sande, da de sidste år fyldte 29 år begge to.

Derfor er det slet ikke så slemt at blive 30 år

Nu har de derfor lavet en såkaldt dramedyserie – en blanding af drama og comedy – som kort fortalt handler om at være 29 år.

Den glæder vi os til.

Julie og Jespers 30-årskrise kom et år før tiden:"Man kan være rigtig gammel inde på en bar og tænke: 'WTF, hvorfor er alle så unge?'"

Posted by FORMAT on Sunday, March 11, 2018

Delfin-elskeren anmelder Oscar-vinder

Der må have været svært at få finansieret en film som ‘The Shape of Water’. Specielt når plottet i grove træk handler om en stum kvinde, som forelsker sig og har sex med et mærkeligt havvæsen.

Ikke desto mindre vandt den fantastiske film hele tre priser ved sidste uges Oscar-uddeling. Herunder prisen for årets bedste film.

Amerikaneren Malcolm J. Brenner, som har skrevet et bog om sit romantiske og seksuelle forhold til en delfin, er dog knap så begejstret.

luk

Film, tv og serier

Vis flere nyheder