Foto/ Simon Knudsen/Scanpix Danmark

Bøjer sig for folkekrav: Mælkesnitten er tilbage!

Jo, man kan godt være voksen og glad for mælkesnitter!

Da en kollega for nylig delte mælkesnitter ud på redaktionen som en indforstået joke, var der bred enighed om, at Kinders bløde sandwich af mælk, honning, kakao, smør og sukker smagte langt bedre, end vi huskede den fra skoletiden.

Derfor er det er ikke uden en vis begejstring, vi i dag kan læse hos BT, at mælkesnitten gør comeback i Coops butikker (Fakta, SuperBrugsen, Kvickly og Irma).

12 ting vi havde med i madpakken i 90’erne, som vi stadig craver

Nu tænker du måske: Har den været væk?

Ja, åbenbart.

Mælkesnitte-gate startede, da Coop pillede både mælkesnitten og Kinder Pengui af hylderne i 2015, fordi Kinder forlangte for meget for produkterne.

I stedet begyndte Coop at sælge deres eget kopiprodukt. Men hos befolkningen – i hvert fald på metroxpress’ Facebook-side – var der bred enighed om, at den ægte vare smagte meget bedre.

Dårligt nyt til dig, der tror, at chokolade er sundt

Det tog Coops informationsdirektør Jens Juul Nielsen dog rimelig chill.

“Der er fem millioner kunder og 2.500 kommentarer på metroxpress. Hvad synes du er mest valid: Vores salgstal eller jeres kommentarer?” sagde han dengang til mx.dk.

Men nu har Coop alligevel bøjet sig for folkekravet og lavet en aftale med Kinder, så man atter kan købe mælkesnitter i Coops butikker. Det skriver BT.

Til gengæld kan man ikke længere få Coops kopi, selvom den ifølge Jacob Elholm Nielsen – med den vidunderligt specifikke jobtitel Kategorichef for Mejeri, Ost, Fedtstof, Æg og Juice – solgte “fremragende.”

Helt sikkert.

luk

Film, tv og serier

Vis flere nyheder