Foto/ Eva X. Stokholm

Laura tør godt fortælle om sit kiksede knald: ”Alle har prøvet det i ny og næ”

”Jeg havde en lilla buksedragt på den aften, jeg mødte Emil. Det var min venindes, og selvom hun var ti centimeter højere og ti kilo lettere end mig, havde alle veninder til forfesten overbevist mig om, at buksedragter er skabt til at klæde alle.”

”Man skal blive klogere på mange ting i livet.”

Sådan starter den første historie i den nye bog ’100 kiksede knald’.

Bogen er, præcis hvad den lover: 100 knald, som ikke helt gik efter planen, skrevet af kvinder, mænd, unge og gamle og samlet af Irene Nørgaard og Nana Balle.

LÆS OGSÅ: Du har set hans pik – nu viser han sit ansigt

Alle i bogen er anonyme.

Men journaliststuderende Laura Grønbæk Nielsen på 23 år har ikke noget imod at afsløre, at hun engang var pigen i den lidt for lille buksedragt.

For som hun siger, bliver man klogere på mange ting i livet. Blandt andet har hun lært:

”Alle har jo prøvet et kikset knald i ny og næ. Vi snakker bare ikke om det.”

Én fucking bevægelse

Først, tilbage til buksedragten.

Da Laura Grønbæk Nielsen var 17 år, skrev hun lidt med en 19-årig fyr. I bogen hedder han “Emil”, men det er ikke hans virkelige navn. Men “Emil” var ældre, han var på, og veninderne var oppe at køre.

Uden at have vekslet et ord med fyren hoppede hun på en bus og kørte på landet for at møde ham.

LÆS OGSÅ: 21-årige Mathias skriver om alt det, der er for ynkeligt til Insta

Der blev heller ikke vekslet mange ord, da hun nåede frem. Hun satte sig på hans seng, og så:

”På hvad der svarer til en tiendedel af et sekund, sprængte Emil adskillige fysiske love og rammer, da han med et snuptag spændte sine bukser op, hev underbukserne ned om anklerne og rev et kondom på i én fucking bevægelse. Jeg var målløs,” skriver Laura Grønbæk Nielsen.

Derefter ville ingenting ligesom lykkes. Aftenen endte med, at Emil mumlede, at han havde glemt, han skulle være til indendørs fodbold. Og så måtte Laura tage bussen hjem igen.

12-talspige i sex

Dagen efter spurgte veninderne, hvordan det var gået, husker hun:

”Han spurgte ikke engang, om han skulle tage kondom på – han gjorde det bare. Derfor blev det så forfærdelig akavet. Men da jeg fortalte det til mine veninder, fik jeg vendt det til noget rigtig godt – så erfaren var han ligesom!”

Vi ville have godt af at være lidt mere ærlige, når vi taler sammen om sex, mener Laura Grønbæk Nielsen. Derfor sagde hun ja, da hun blev spurgt, om hun ville dele sin kiksede sexhistorie i bogen:

LÆS OGSÅ: Tre perfekte piger har alle fået kommentaren: Tag dig sammen!

”Det kan hurtigt blive en måling, når man sidder i køkkenet og snakker sex med sine veninder: ’Hold da op, hun bruger mange forskellige sexstillinger. Jeg er godt nok kedelig!’ Man kan være i tvivl, om man gør det godt nok,” siger hun.

”Men man kan ikke blive en 12-talspige i sex. Vi har alle sammen kroppe med mærkelige væsker, der kan sige mærkelige lyde, og vi ved ikke altid, hvordan man gør. Det er helt okay at fucke op.”

Mor og far er stolte

Selvom hun var sikker på, at historien skulle trykkes, meldte der sig nogle spørgsmål i hende, før bogen kom ud:

”Jeg kunne godt mærke en usikkerhed om, hvad resten af verden så tænker om mig: At jeg er super promiskuøs – eller at jeg kun har kikset sex? Udleverer jeg nogen, udleverer jeg mig selv?”

”Der ryger jo en fjer af illusionen om mig som den pæne pige. Men det er måske meget godt, for ingen er kun perfekte porcelænsdukker, heller ikke mig. Ligesom vi skal udfordre myten om de potente drenge.”

LÆS OGSÅ: Vi er i 20’erne og har ikke haft sex endnu, men vi er altså gode nok, som vi er  

Indtil videre har reaktionerne på bogen kun været positive.

”Min mor har været meget stolt, faktisk. Men da jeg fik sms’en fra min far ’Tillykke med bogen’ –det havde jeg ikke regnet med! Man taler ikke så tit med sin far om sex.”

Da hun sagde ja til at være med i bogen, anede hun ikke, hvem de andre skribenter var. Men hun mødte dem til lanceringen:

”Det var befriende, fordi vi kunne grine af og med hinanden – den her bog er virkelig sjov, fyldt med selvironi og selvkærlighed.”

”Jeg håber, at andre vil læse den og tænke: Puha, der er 100 andre end mig, der har oplevet noget kikset. Så er jeg måske god nok alligevel.”

Vi har tidligere talt med Simon Halifax, som også mener for, at vi skal droppe de falske forventninger til sex og vores krop. Derfor har han vist sin helt naturlige pik frem på tv i DR3-serien ‘Mig og min pik’.

luk

Film, tv og serier

Vis flere nyheder