Skjoldhøjkollegiet Foto/ Martin Ballund/Scanpix Denmark

Her er det sted i Danmark, hvor det åbenbart er fedest at knalde udenfor

Danskerne er vilde med ideen om at flytte lagengymnastikken ud af soveværelset og begive sig ud i naturen for at have sex.

I en undersøgelse, som YouGov lavede for metroxpress i 2014, svarede næsten halvdelen af de 18 til 29-årige, at de fantaserede om at have sex i det fri.

Vi er i 20’erne og har ikke haft sex endnu, men vi er altså gode nok, som vi er 

Men hvor er det bedst at have sex udenfor?

Ja, hvis man skal tro den spanske hjemmeside ‘mispicaderos’, som henviser til over 12.000 steder i hele verden, så er der kun ét sted i Danmark, som egner sig til lidt udendørs aktion.

Og det er i området omkring Danmarks næststørste kollegium, Skjoldhøjkollegiet i Aarhus.

“Fuld af gode gemmesteder og ikke-så-gemte-steder til at have en dejlig, kærlig stund med nogen. Og så er det også et godt scorested på grund af de mange ultrafede fester for internationale Erasmus-studerende, som bliver afholdt hver weekend,” lyder det i beskrivelsen af området.

Scrrendumb fra hjemmesiden Mispicaderos

Opslaget er højst sandsynligt bare er skrevet af en spansk udvekslingsstuderende, som har haft en god tid, mens vedkommende boede på kollegiet.

Hos Beboerrådet på Skjoldhøjkollegiet, kan de dog slet ikke se det sjove i, at området udenfor kollegiet figurerer som det eneste sted i Danmark, hvor det er godt at have offentlig sex.

Tværtimod.

Vi kårer de 10 bedste sexscener fra 2017: Fra den søde til den uhyggelige

“Så vidt vi i beboerrådet ved, er offentligt sex ikke noget, der praktiseres på kollegiet i disse år, og har ikke været det i mange år,” skriver Lilian Ekström, der er medlem af beboerrådet i en mail.

“Beboerrådet opfordrer derfor på ingen måde folk til at have sex i det offentlige på Skjoldhøjkollegiet. Dette bør gøres i privat regi, da der bor børnefamilier, og i øvrigt kan det krænke folks blufærdighed.”

Lillian Ekström har heller ikke lyst til at svare på, hvorvidt de på kollegiet nu bliver overrendt af spanske turister, som giver den gas udenfor kollegiet.

Jeg er 21 år gammel og jomfru – hvorfor skal jeg skamme mig over det? 

Så længe du ikke generer andre mennesker, så er det faktisk slet ikke ulovligt at have sex uden for.

Lige som alt andet her i livet handler det nemlig bare om at bruge fornuften og rydde pænt op efter dig selv.

Og hvis du absolut vil ud og have lidt luft på ballerne, så findes der faktisk utal af danske hjemmesider, som henviser til forladte rastepladser, skove og strande, hvor du kan nyde en privat, lille hyggestund under åben himmel.

Så kan de også få lidt fred på Skjoldhøjkollegiet.

luk

Film, tv og serier

Vis flere nyheder